Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Meghitt, hüttés hangulatban...

Meghitt, hüttés hangulatban...

2013. január 24. - Mocca

zumthor_hqroom_ru_1.jpg

A nemzetközileg is elismert svájci építész, Peter Zumthor - az ő nevéhez fűződik egy a 17. században boszorkányságért máglyán elégetett asszonyok tiszteletére emelt norvég emlékmű is - tervezte a festői hegyi faluban, Leis a Vals-ban található kabinokat. Az Oberhus és Unterhus névre hallgató ikrek mellé a tervek szerint rövidesen csatlakozik harmadik tesóként a Turmlihus is.



A kiváló adottságú síterepek gyalulására a faluba érkezők számtalan éjszakai szállás közül válogathatnak, a legnépszerűbbek most mégis ezek a háromszintes vendégházak. A mézszínű faburkolatok, illetve a színek tudatosan visszafogott használata akaratlanul is a hatalmas ablakokon túli lélegzetelállító panoráma felé irányítja a figyelmet. A belterek sallangmentes nyitottsága, a rusztikus fatüzelésű kazán melegséget és nyugalmat áraszt. Olyan otthonit…



Meghitt faház Svájcban 04.jpg

zumthor_hqroom_ru_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr335041076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása