Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bukarest romkocsma fronton erősít...!

Bukarest romkocsma fronton erősít...!

2013. január 15. - Mocca

Image0000320.jpg

Bár romkocsma nagyhatalmi pozícióinkat, amennyiben persze az égiek is úgy akarják féltenünk még / már / talán nem kell, vigyázó tekintetünket nem árt, ha Bukarest felé időnként azért odafordítjuk. Keleti szomszédaink a jelek szerint ráéreztek ugyanis az Európában már-már hungaricumként definiált jótékonyfélhomályba boruló helyekben rejlő lehetőségekre.



A néhány hónapja megnyílt, „hatötvenér” babgulyást kínáló Atelier MECHANIC-ról alig több mint két hónapja mi is írtunk, most itt van rögtön egy másik, a történelmi belvárosában található, máris kultikus helyként számon tartott Bicicleta. A kiállítások, workshopok és jófajta koncertek különleges hangulatú közösségi helye, ahol minden berendezési tárgy, szinte kivétel nélkül a 30-as 40-es évek brit kerékpár manufaktúráiból származó, továbbá a klasszikus Pegazus bringák darabjaiból lett újratöltve.



Bicicleta

Strada Lipscani 38

030036

Bucharest



Awesome Bicycle Bar in Bucharest  Romania   Interior Design and Architecture 05.png

Awesome Bicycle Bar in Bucharest  Romania   Interior Design and Architecture 03.png

Awesome Bicycle Bar in Bucharest  Romania   Interior Design and Architecture 04.png

Awesome Bicycle Bar in Bucharest  Romania   Interior Design and Architecture 02.png

Image0000320.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr655019835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása