Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Riusuke Fukahori térhatású aranyhalakkal manipulál...

Riusuke Fukahori térhatású aranyhalakkal manipulál...

2012. december 04. - Mocca

Goldfish Salvation3.jpg

A manipuláció az emberi együttélés elkerülhetetlen kísérője. A kérdés úgy gondolom nem az, részt veszünk-e benne vagy sem, hanem az, kik leszünk: a manipuláció kiszolgáltatott áldozatai, vagy pedig haszonélvezői? Ma másodszor írom le e sorokat. Első alkalommal is azért, amiért most: VITATKOZOM…!

 



Mert becsapni olykor jó a másikat. Tévedés ne essék, nem tetű szembe hazugságokra, annál inkább, sőt, kategorikusan a vibrálóan szellemes ötletekből, egyszer csak ott termő vizuális megvezetésekre gondolok. Azokra, melyek nem öncélú, hideg logika, hanem az ismeretlenben tapogatózó tudásvágy, a kísérletező kedvű kreativitás termékei. Az ilyeneknek önként és dalolva adom meg magam!



Ahogy most épp Riusuke Fukahori manipulációjának. A japán művész egymásra öntött gyantarétegekbe csempészett, aprólékos munkával, egyenként megfestett aranyhalai, rabul ejtő 3D illúziót okoztak…



Update: először videót néz...! :)





Goldfish Salvation 00.jpg

Trehmernaya-zhivopis-Riusuke-Fukahori.-Kartina-vosmaya.jpg

Goldfish Salvation 4.jpg

Goldfish Salvation2.jpg

Goldfish Salvation 5.jpg

 

Goldfish Salvation 0.jpg

peixes_resina_3d_2.jpg

Goldfish Salvation3.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr754947401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása