Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így tweetelnek a madarak

Így tweetelnek a madarak

2012. november 30. - Darqo

hungry birds01_resize.jpg

Voldemars Dudums lett konceptuális művész és kreatív igazgató meghatóan hülye és értelmetlen, de rendkívül vicces ötlettel állt elő. Egy régi, használt számítógép billentyűzet gombjai helyére szalonnakockákat helyezett, majd kirakta a madaraknak, csipegetésre.

 

Ahogy a madarak kajáltak és közben nyomkodták a szalonnabillentyűket serényen tweeteltek, hisz az ötlet lényege, hogy a művész összekötötte az @hungry_birds Twitter fiókkal az egészet. Naponta nagyjából 100 alkalommal került ki új tweet az oldalra, természetesen Dudums által kiválogatva a legjobbakat. Olyan zseniális szövegeket olvashattak, akik rákattantak, mint például az „OOOMMMGGGGG”, „AIAIAIA”. A lenti képen látható részleten könnyesre röhögtem magam...

hungry birds02_resize.jpg

hungry birds03_resize.jpg

via: colossal

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr414939246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása