Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A Pajta...

A Pajta...

2012. november 23. - Mocca

Nem! Ez most nem a viahathorrorpéntek, bár a cím adná magát! Helyette Németalföldi melléképület-szagánk előző epizódjának helyszínéről - ahol egy belga hátsókertben garázdálkodtunk - ugorjunk most át a szomszédba és lessünk be egy régebben szintén gazdasági melléképületként funkcionáló csűrbe. Évekkel ezelőtt még gabona cséplésre használták, ma viszont már egy napfényes családi otthon ez a hollandiai Geldenmarsenben, a Linke folyó partján álló expajta. Az épület új tulajdonosa régi álma megvalósítását a Maxwan Architect szakembereire bízta...



Az igények között szerepelt többek között egy tágas konyha nappalival, ami a nagy családi ebédek mellett, a házigazda által szervezett borkóstolóknak is helyet tud biztosítani.





A felújítás során egy nagy kúpszerű nyeregtetőt is kapott az épület, a 10 méteres belmagasságnak köszönhetően, aztán már adta magát a megahenyélésre kialakított mezzanine.





Szintén a hozzáépített tetőnek és persze némi rafinériának köszönhető, az amúgy is meglepően világos belső fényviszonyok fokozása a tetőszerkezetbe vágott fényrések kialakításával. A részleteiben pofátlanul jó és szokatlan ötletek összessége egy súlyosan vonzó, szinte tökéletes egészt alkot.



 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

via: archinspire, gessato

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr554921920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása