Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újabb arcok a Rémálomgyárból

Újabb arcok a Rémálomgyárból

2012. november 02. - Darqo

nightmare fear factory01_resize.jpg

Kicsivel több mint 1 évvel ezelőtt írtunk a Niagara vízesés kanadai oldalán található Nightmares Fear Factory-ból előkerülő fotókról, amelyeken minimum egy jóízű mosolyoghatunk, jobb esetben pedig egy-egy röhögés is feltörhet belőlünk a rémült arcot vágó emberek láttán.

 

(A legenda szerint a hajdani gyárépületben a 30-as évek elején kinyírt egykori tulajdonos kísértete garázdálkodik, aki az épületben tartózkodó gyanútlan emberek idegeit teszi próbára, rémséges zörejekkel kísért váratlan megjelenéseivel sokkolva „áldozatait”.)

 

Igaz, hogy túl vagyunk a halloween-en és a mindenszenteken is, de azért a témát még pár napig lehet ragozni különböző formában. Én most egy kicsit a pozitívabb oldalról közelítem meg a Rémálomgyárból érkezett legújabb képek bemutatásával. Jó röhögést mindenkinek!

 

Ha szeretnél naprakész lenni a legújabb fotókból, érdemes rendszeresen látogatni a Nightmares Fear Factory Facebook vagy a Flickr oldalát.

nightmare fear factory02_resize.jpg

nightmare fear factory03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr54869584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása