Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ki mondta, hogy orrfacsaró a macsószag? Hazudik...!  - Textilgyári tetőtér // São Paulo

Ki mondta, hogy orrfacsaró a macsószag? Hazudik...! - Textilgyári tetőtér // São Paulo

2012. október 16. - Mocca

04.jpg

Persze létezhetnek spirituális elméletek, amiket megpróbálok - ugyan affinitás hiányában, ám a téma iránt fogékonyan - magamévá tenni, kitartóan hiszem: egyszer, akár még kozmikus erőket is igénybe véve, de sikerülhet nekem is egy ilyen snájdig tetőtéri kecó…



A The Industrial Loft a brazil Diego Revollo, belsőépítész/építész tervei alapján São Paulo déli, Morumbi nevű negyedében, egy évek óta üresen álló textilgyár komplett negyedik emeletét tölti ki. A megrendelő egy következetesen magának való férfiember, így érthető, hogy a földszinti konyhával, étkezővel kombinált nappaliban, valamint a felső szinten kialakított hálószobában és fürdőben is elsősorban a fekete és szürke (pasztell) színek, illetve árnyalataik dominálnak.



A nyers téglafalakkal markáns kontrasztban álló fekete hajópadló, illetve a túlnyomó részt sötét tónusú bútorok a belső tereket ugyan karakteresen férfiasra hangolják, mégsem bántó (ha valakinek egyáltalán…) a macsószag! Ellensúlyként ugyanis ott van a két szintet bőséges, természetes fénnyel ellátó, egekig érő ablak, no meg a sarokból vidáman kacsintgató citromsárga bárpult-szekrény, így az összkép - azt gondolom - nagyon rendben van!



02.jpg

03.jpg

01.jpg

via: ape27.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr684852063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása