Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy tökéletes barlangvacok fázós macckók számára - La Muna / Aspen / Colorado

Egy tökéletes barlangvacok fázós macckók számára - La Muna / Aspen / Colorado

2012. október 10. - Mocca

la-muna-trendland-10.jpg

Az idevonatkozó írások szerint: második emberes hónapunk közepe felé a rendes macckók javában készülnek már a zord téli hónapokra, hogy vastag bundájuk alatt mindenféle jósággal megtömött pocakokkal, hosszú téli szuszmákra hajthassák az egész évi hajtástól, bizony jócskán megfáradt buksijaikat.



A megfelelő barlang felkutatása sok időt vesz igénybe. A hanyag hozzáállás, akár ráfázós telet is ígérhet, ám, ha a macckó minden apró részletre odafigyel, a gondos felkészülés, a ráfordított energia most is meghozza gyümölcsét, és édesmeleg lesz vackolás…



Téli pihenőhelynek ebben az évben ezt az Aspen-ben, a Red Mountain egyik csendesebb völgyében megbúvó, az Oppenheimer Architecture által épített "barlangot" választottam. Hogy jól döntöttem? Az márciusig kiderül… :)



01.jpg

02.jpg

la-muna-trendland-20.jpg

la-muna-trendland-15.jpg

la-muna-trendland-10.jpg

via: Arch Daily

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr454830681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása