Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jó érzékkel megbuherált raklapok - PLANK LIGHT by Northern Lighting

Jó érzékkel megbuherált raklapok - PLANK LIGHT by Northern Lighting

2012. október 02. - Mocca

Plank 03.jpg

Deszka ilyen esztétikai élményt utoljára egyik menő lakberendező barátosnőm, Petra [innen is boldog névnapot neked!] lakásában okozott, ahol az általa berendezett tetőtéri lakás hatalmas, egyterű központi egységében, a nappali közepén megpillantottam az Ikeából - nem érdekes hogyan - beszerzett, újrahasznosított raklapot, amit négy kerékkel, meg némi fehér festékkel alakított át az alábbi fotón látható fain dohányzóasztalkává…

 

togo01.jpg

 

Az északi - környezetbarát, egyszerűségre törekvő, gyakran minden flancot nélkülöző - megközelítések számtalan alkalommal vettek már le a lábamról. Tette ezt akkor, a jó érzékkel megbuherált raklap, és teszi ugyanezt most a norvég Northern Lighting két dizájnere, Frida Ottemo Fröberg és Marie-Louise Gustafsson által elkövetett szendvics, a „PLANK LIGHT” is. A tervezők - északiak lévén - most sem ragozták túl a formát. „Mindössze” a nyers, csupán felületi kezelésen átesett világos [nyárfa], valamint sötétbarna [sárga fenyő] változatban elkészült deszkalapok közé hosszú élettartamú LED lámpákat passzintottak, oszt jónapot…:)

 

plank_01.jpg

plank_03.jpg

plank_02.jpg

Plank 04.jpg

Plank 03.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr444815783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása