Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Teatájak repítenek gondolatban

Teatájak repítenek gondolatban

2012. szeptember 19. - Darqo

Teafüggőként megmelengette a szívemet Andrew Gorkovenko, Moszkvában élő orosz designer, reklámgrafikus, illusztrátor tealevél törmelékből összekapirgált meghatóan szép tájképsorozata. Minden teatájkép a felhasznált tealevél származási helyét jeleníti meg valamilyen formában...

 

...így többek között a zöld teából készült kép a Kínai Nagy Falat ábrázolja pagodával, a fekete teából megrajzolt táj Ceylon egyik részletét jeleníti meg. A mesés tájak egyébként a TripTea teamárka csomagolásához készültek, ahol maga a márkanév, a márkakommunikáció és a csomagolás egyidejűleg öltött végleges formát. Az üzenet egyértelmű, a dobozokban található teák segítségével, iszogatás közben az adott egzotikus országba repülhetünk el gondolatban. Ötletes, tetszik, innám, repülnék!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr654772956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása