Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az eredeti ötlettel teljes szimbiózisban - Five Fingers kampány

Az eredeti ötlettel teljes szimbiózisban - Five Fingers kampány

2012. szeptember 18. - Mocca

Furcsán hangzik, de az emberi lábat, fókuszálva elsősorban a talpra, nem cipőre tervezték! A láb hosszanti és harántboltozata szinte tökéletesen van kialakítva, ennél jobbat jelenleg alkotni sem lehet. Szerencsétlen ujjaink – legyen ergonómiailag, akár lábunkra öntött is a csuka – a helyszűke miatt a kínok kínját állják ki minden egyes lábbelibe tuszkolás alkalmával. A probléma megoldására bő egy évtizeddel ezelőtt egy fiatal olasz dizájner, Robert Fliri egészen eredeti ötlettel állt elő...

 

A Five Fingers-el, mely a tíz – elvétve, akár több - lábujj számára külön bejáratú helyet biztosít, ezáltal a mezítlábas járás élményét visszaadó cipő.

 

Akit érdekel az egész történet, további infókat a Birthday Shoes oldalán talál.

 

Alább pedig a Los Angeles-i reklámgrafikus, Michael Jason Enriquez által megkomponált, Jeremy Jackson fotós által fényképezett print, az eredeti ötlettel teljes szimbiózisban… :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr934786279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása