Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Érkezik az iPhonePolaroidizátor...! - The Impossible Project

Érkezik az iPhonePolaroidizátor...! - The Impossible Project

2012. szeptember 14. - Mocca

Alig néhány nap telt el a nagy dérrel-dúrral, nádi hegedűvel, sokak véleménye szerint a lényeget tekintve mégis meglehetősen vérszegényre sikeredett színes szélesvásznú vetítés óta. Természetesen az iPhone5 premierről van szó, melyről pro és kontra sok vélemény fog még napvilágot látni, - itt van rögtön a miénk, mely szerint a vadi új Xperia, Lumia páros perspektívájából nézve a cucc konkrétan fonnyadtkás gyümölcs benyomását kelti -, mindeközben a világ dolgai, igaz emberibb frekvenciákon, ketyegnek azért tovább...

 

Egy érdekesnek – bevalljuk számunkra mindenképp szimpatikusabbnak is – tűnő próbálkozás erejéig azonban parkoljunk még le a téma mellett, és vessük pillantásunkat – hahh – a Big Apple-re, ahol egy Dr. Florian Kaps nevű úriember az általa alapított The Impossible Project keretén belül olyanra vállalkozott, amire korábban senki más.

 

Az iPhonePolaroidizátor

 

 

A Kickstarteren nyomon követhető és támogatható ötletük, valójában az analóg és digitális platform egyfajta frigye, egészen megvalósíthatónak tűnik. Technikai részletekbe – jól felfogott érdekeink miatt – most nem mennénk bele, amennyi felfogható volt számunkra is, az a következő: egyszer volt... és most van újra Polaroid, meg van iPhone4. Ha ez utóbbit egyszerűen ráhelyezed az előbbire – tudjuk ugye mitől számított forradalmian újnak –, az utóbbi által lőtt digitális fotódat azonnali hatállyal kézbe is veheted az előbbiből klasszikusan alul kicsusszanó papír formátumban! Üdítően eredeti elképzelés!

 

 

 

 

via: designboom, kickstarter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr454777466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása