Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művészkedő traktor

Művészkedő traktor

2012. augusztus 27. - Darqo

Bár már valószínűleg a legtöbben próbálnak rákészülni az őszre, talán még nem késő augusztus végéhez közel egy-egy stranddal kapcsolatos téma bemutatása. Gunilla Klingberg ráadásul olyat talált ki, ami minden strandmániás szívét megmelengetheti. Sign In Space fantázianévvel ellátott public art projektjében üzembe állított művésztraktora látványos sormintákat nyomogat a homokba.

 

Az 1966-os születésű svéd művész által létrehozott speciális rendszer, a mintanyomó acélhenger persze nem nyújt akkora szabadságot, mint amikor a művész a saját kezei és néhány eszköz segítségével kapirgál hatalmas alkotásokat a homokba (lásd Jim Denevan), de ez semmit nem von le az ötlet jóságából és a megjelenített minták szépségéből.

 

A mintás homokot egyébként a spanyolországi Laga strandon lehet megtekinteni még augusztus 31-én, szeptember 14-én és 15-én a reggeli órákban (9-12 óra között).

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr154708169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása