Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Építészek és dizájnerek, a zombi-apokalipszis túléléséért...!

Építészek és dizájnerek, a zombi-apokalipszis túléléséért...!

2012. augusztus 25. - Mocca

07.jpg

A világméretű para valamikor 2002-ben tört ki! Danny Boyle [Trainspotting, Slumdog Millionaire, 2012 Olimpic Games/London] abban az évben küldte a filmvásznakra a 28 Days Later című mozit, mely e stílus rajongóinak - mit tagadjuk nekünk is - mind a mai napig nyálcsorgatós élményt okoz...

 

Tulajdonképpen a film generálta magát a kérdést is: találjuk ki, hogyan lehetne egy globális zombi-apokalipszist túlélni? Néhányan - a kihívás nagyságára tekintettel -, annyira komolyra vették a dolgot, hogy életcéljukká tették az alternatívák felkutatását, majd néhány évvel ezelőtt létrehozták a Zombi Safe House nevet viselő projektet,

zombi safe house 00.jpg

merthogy közben rájöttek: a megoldás a dizájn és építészeti alapú megközelítésben rejlik. Azóta minden évben kiírják a – Zombi Safe House Competition - pályázatot, ahová évről évre egyre nagyobb számban érkeznek a lelkes amatőrök, hovatovább egzisztáló építészek/tervezők/!!!/ hol elborult, hol mókás, hol pedig egészen figyelemre méltó munkái.

 

 

Mára a 2011-es verseny győzteseit hoztuk el Nektek. /hasznos infó: ha részletesebben szemügyre vennéd a terveket, a szembarát - nem töpörített - verziókat fb. oldalunkon képek-->Zombi Safe House albumban lesheted meg...! :)

zombi safe house 01 res.jpg

02.jpg

03.jpg

15.jpg

08.jpg

04.jpg

14.jpg

05.jpg

06.jpg

11.jpg

09.jpg

10.jpg

13.jpg

via: bustler.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr594730897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása