Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mesterien kontrollált káosz

Mesterien kontrollált káosz

2012. augusztus 15. - Darqo

Derek Gores Floridában élő és alkotó művész mesterfokozatot ért el a saját maga által teremtett káosz uralásában. Zseniális kollázsokat teremt a vászonra mindenféle magazinokból kitépkedett papírfecnikből és más talált anyagokból az újrahasznosítás nevében.

 

Az 1971-ben New Yorkban született művész a Rhode Island School of Design-on szerezte meg diplomáját még 1993-ban. Sikeres reklámgrafikusként és illusztrátorként kereste a kenyérre valót 15 évig, olyan ügyfelekkel a tarsolyban, mint például az ESPN, Lenny Kravitz, a Lucasfilm, Kings of Leon, a U2, a NASCAR, Adidas, Madonna, Harley Davidson, Van Halen, a National Football League vagy éppen a LiveNation, azonban országos hírnevet mégis a kollázsaival szerzett.

 

„Minden egy fotóval kezdődik, amit digitálisan szétrombolok, majd újraépítem a lényeget a vászonra magazinokból, térképekből, dalszövegekből, stb. kiszedett agresszív textúrákkal.” – magyarázza Gores a Sour Harvest-nek adott interjújában.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr834687168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása