Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A második esély - Brecce Collection by Marco Stefanelli

A második esély - Brecce Collection by Marco Stefanelli

2012. augusztus 10. - Mocca

Az újrahasznosítás egy marha jó dolog! És... erre elég régóta rájöttünk már mi is. Úgy tudunk itt a gép előtt örömködni, ha olyan frappáns ötletekre bukkanunk a hálón, amit - szinte büszkeségtől dagadó keblekkel, mintha a szikra a mi fejünkből pattant volna ki - iparkodva, hogy lehetőség szerint mindenkit megelőzve először itt, nálunk legyen látható, bemutassunk Nektek...

 

Marco Stefanelli kreatív, de mindenek előtt számunkra abszolút szimpatikus értelmezése épp egy ilyen történet.

 

 

A makkafüggő fiatal torinói dizájner legújabb munkája a "recycling" fogalmának egészen egyedi és mindenképpen példaértékű megközelítése. A << Brecce Collection << ötletét egy a város szélén található fűrészüzem, illetve a fafeldolgozás során keletkezett maradékok, valamint a telep környékét beborító építkezésekből otthagyott betontörmelék adta. 

 

Az "elvileghulladék" anyagokat Marco kezelésbe vette, majd gyantába mártott LED fényekkel kombinálta őket. A végeredmény pedig egy nem várt hatalmas siker, melyet az idei Fuorisalone Milano-n megtartott premieren ért el. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr804704999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása