Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elsőre olyan hétköznapinak tűnik, pedig nem is az! - Touch Skin Watch

Elsőre olyan hétköznapinak tűnik, pedig nem is az! - Touch Skin Watch

2012. július 12. - Mocca

Bár napi szinten jómagam már képtelen vagyok olyan sebességgel kapkodni a fejem, ami a geekfronton történő viharos események követéséhez ma alapfeltétel lenne, a dán dizájner Niels Astrup, elsőre hétköznapinak látszó órakoncepciója láttán meg kellett pihennem egy pillanatra. A Touch Skin Watch ugyanis, valami egészen mérföldkőnek számító cucc lehet, ha a Mashable is jónak látta beszámolni róla...

 

Ami igaz is lehet, hiszen a valahonnan Braunschweig mellől érkező rádiófrekvenciás jelnek köszönhetően a kütyün nyugodtan elhanyagolható – mert hogy közben nincs is rajta – a pontos idő kalibrálásához jól megszokott állítóka macerálása. Ráadásul a Bluetooth segítségével zokszó nélkül tudunk kommunikálni más, közelben lévő kékfogakkal, a Touch Skin Watch legepikusabb újdonsága azonban, az érintésérzékeny OLED óralap lehet, ami minden érintésünkkor egyszer csak bőrt vált, és amelyekhez – a tervek szerint – tetszés szerinti további skinek is letölthetők, persze majd... :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr184648724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása