Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Blogger barátok


baantal.jpg mentalien.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

25 perces rajzok

25 perces rajzok

2012. július 12. - Darqo

A művészet egy rendkívül jó fogyókúrás módszer lehetne, feltéve, ha rendszeresen az alkotást választanánk az evés helyett, de nyilván ilyen nem létezik, úgyhogy valószínűleg Gregory Euclide is bepótolja a kimaradt ebédeket a tanítási órák alatt.

 

A Minnesota-i középiskolai tanár/művész 25 perces ebédszüneteit áldozza fel arra, hogy ideiglenes, azonban a maguk mulandóságában is pompás rajzokat rittyentsen az iskolai fehértáblára. A dolog célja egyébként a stressz levezetése volt, másrészt az, hogy megmutassa a diákjainak, hogy mi mindent lehet csinálni ilyen rövid idő alatt. Szemléletes!

 

Az elején persze meg voltak rökönyödve a diákjai, hogy mi fogadta őket a tanteremben, attól meg pláne, hogy ezek a művek szépen letörlésre kerültek, aztán végül megszületett a tökéletes megoldás a fényképezőgép személyében. Manapság már korlátozott példányszámú nyomatokat is lehet vásárolni az alkotásokból a David B. Smith galériában, sőt, szeptemberig akár élőben is meg lehet tekinteni a művész egyéb jelentőségteljes alkotásait a Nevada Művészeti Múzeumban tartott Nature Out There című kiállításon.

via: colossal

Kommentek