Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Óriási szobrok újrahasznosított hangfalakból

Óriási szobrok újrahasznosított hangfalakból

2012. július 11. - Darqo

Benoît Maubrey művész alapítója és igazgatója a berlini székhelyű művészeti csoportnak, a Die Audio Grippe-nek. Maubrey és társai látványos és viselhető elektroakusztikus ruhákat készítenek és különleges képzőművészeti performanszaikban táncosok segítségével gyakran meg is szólaltatják őket. Ezzel a mókával több mint 20 éve járják a világot, Tokiótól kezdve Helsinkiig nagy-nagy sikert aratva.

 

Unalmas napjaikon azonban más figyelemre méltó alkotásokat is készítenek, például hatalmas szobrokat építenek több száz, olykor több ezer újrahasznosított hangfalból és más kütyüből.

 

Az első képeken látható görög templomrom-másolat a németországi, 2013 januárjáig tartó Sound Art. Sound as a Medium of Art című kiállításra készült el és körülbelül 3 000 darab, az utána következő hangfalkapu 350 darab, míg a berlini fal egy darabját is magába foglaló építmény 1 000 darab hangfal, erősítő, rádió és egyéb elektronikai kütyü felhasználásával épülhetett meg.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr874629651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása