Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Díszes török szőnyegek szilikonból

Díszes török szőnyegek szilikonból

2012. július 10. - Darqo

Heike Weber német művésznőről korábban a vibrálóan gyönyörű padló-és falburkolataival kapcsolatban írtunk, most az ugyancsak jelentőségteljes, egyszerűen csak Kilimnek nevezett installációsorozatáról teszek említést, mert újra felfedezte magának a blogoszféra, köztük mi is.

 

Weber-t törökországi tartózkodása alatt ihlették meg a bazárokban tobzódó turistavonzó lakberendezési kiegészítők, a díszes szőnyegek, de ahelyett, hogy rommá vásárolta volna magát belőlük, inkább úgy döntött jó művészhez illően, hogy készít belőlük néhányat magának, vagyis inkább a nézőközönségnek.

 

Nem font és nem szőtt, viszont a különlegesség kedvéért szilikon tömítőanyaggal rajzolta meg a földre a saját szőnyegeit. A képeken látható darabokat 2007 és 2010 között készítette a művésznő.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr154629640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása