Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mark Zuckerberg és a Varjak lakomája...

Mark Zuckerberg és a Varjak lakomája...

2012. június 13. - Darqo

Idáig akárhányszor jelentkezett valami új alkotással, azonnal a blogon kötött ki, talán nem véletlenül. Ezúttal nem kosárlabdaecsettel, nem kávéfoltfestménnyel és nem zokniportréval jelentkezett, de a lényeg, hogy itt van újra a kis kedvencem, Red aka Ji Hong maláj művésznő. Úgy tűnik, a hihetetlen kreativitással megáldott fiatal tehetség nem tud hibázni, legújabb portréjával, amely a Facebookot alapító csilliárdost, Mark Zuckerberg-et jeleníti meg, ismét a blogok százain jelent meg.

 

Red a májusi hónapját Amerikában töltötte, de mielőtt útnak indult, úgy gondolta, hogy megtiszteli a közelgő utazást és a helyszínt, magának pedig emléket készít egy új portréval, stílusosan az országra koncentrálva. A művésznő a tökéletes személyt illető tanácstalanságában végül az Amerikában élő Facebookos ismerőseihez akart fordulni segítségért, de mielőtt ezt megtette volna, eszébe jutott a megoldás, magát a Facebook alapítját kellene megformáznia.

 

A gondolatot egy újabb gondolat követte, miszerint mi lenne, ha eljátszana a „face” és a „book” szóval, majd mindezt tett követte. Első körben persze nem tudta, hogy hogyan is kezdjen hozzá a munkafolyamathoz, de aztán az egyik építészcég számára készített homlokzatterve megadta az inspirációt a könyvek kifaragására. Barázdákat vágott átlósan a könyvlapok széleibe, pontosabban a Game of Thrones Varjak lakomája című kötetének 36 darab példányába, mert ezt találta a legvastagabbnak (külön hangsúlyozandó, hogy a könyvek olvashatósága megmaradt, hisz csak a lapok széleit használta a tökéletes illúzió megteremtéséhez). Mark Zuckerberg arca végül 7 nap alatt formálódott bele a könyvekbe...Zseniális!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1004581626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása