Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szuperbonyolult papírcsodák

Szuperbonyolult papírcsodák

2012. június 06. - Darqo

Erre elég volna egyszerűen csak annyit mondani, hogy: vááá! De sajnos ezt nem tehetjük, hiszen a 10 millió mindentudó országában élünk, és az első reakció egy lefitymáló „lézeres technikával csinálja, nem olyan nagy szám” kijelentés lenne, sajnos. Szóval, mielőtt bárki megkérdőjelezné a művész tehetségét, munkáiba fektetett energiáját és idejét, gyorsan idebiggyesztjük, hogy Hina Aoyama bizony egyszerű ollóval készíti a képeken látható papírcsodákat!

 

Lehet kételkedni, de nem szükséges! Mi gyermeki naivitással állunk hozzá a dolgokhoz, úgyhogy hiszünk neki!

 

A Jokohamában született, jelenleg Franciaországban élő és dolgozó művész végtelen türelmet, precizitást és biztos kezeket igénylő alkotásait néha csak pár óra, de gyakran hónapok alatt készíti el, nyilván a megálmodott mintázat bonyolultsági fokán múlik az egész. Aoyama szerint, a munkafolyamat egyébként rendkívül nyugtató és szórakoztató, mi pedig örvendünk, hogy míg ő megnyugszik, nekünk hihetetlen vizuális orgiában van részünk a munkáin keresztül. Emeljük kalapunkat!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr14568390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása