Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Békességes papírkert

Békességes papírkert

2012. május 23. - Darqo

Láttál-e már valaha olyan virágágyást, amiben éppen csak virágok vagy valódi növények nincsenek? És olyat, ami csak és kizárólag papírból készült? Ha a válaszod mindkét kérdésre nemleges, akkor mi most segítünk neked megváltoztatni ezt a dolgot. Ha igennel tudsz felelni, akkor is láthatsz valami szépségeset a folytatásban.

 

A Folding for Peace címmel ellátott papírvirágoskertet egy svájci tervező, bizonyos Anouk Vogel találta ki és készítette el Nagaszakiban a kertészeti világbajnokság alkalmából. A kör alakú virágágyásban angyalian ágaskodó origamivirágokat ezüstéremmel, valamint a „bírák különdíjával” díjazták a versenyen. És még az allergiával küszködők is gond nélkül élvezhetik...Hát nem jó? De!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr324530253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása