Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ujjlenyomatkalandok

Ujjlenyomatkalandok

2012. május 10. - Darqo

Elkomolytalankodjuk a mai reggelt Ingrid Aspöck osztrák grafikus, illusztrátor mutatóujjával. Szórakoztató megoldást talált a sokak által ismert bosszantó problémára, amit az okostelefonokon, táblagépeken megjelenő ujjlenyomatok jelentenek a tulajdonosaik számára.

 

Nos, a művésznő ahelyett, hogy folyton-folyvást csak törölgetné a foltokat, inkább direkt maszatol, sőt, aranyos történeteket kerekít az ujjlenyomatok felhasználásával. A sorozatban idáig karmester és a mögötte ülő nézősereg, rocksztár és alsónemű dobáló rajongói, valamint egy szuperhősös történet készült el, és akár nyomatokat (ehhe), és kütyüinkhez kiegészítőket is vásárolhatunk belőle errefelé. (Vagy tapizhatunk mi is magunknak, ofkorsz...)

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr624494692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása