Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gombafelhő konyhafelszerelésekből

Gombafelhő konyhafelszerelésekből

2012. május 09. - Darqo

Subodh Gupta indiai művész készítette a képeken látható hatalmas szobrot Line of Control címmel, kizárólag konyhafelszerelések felhasználásával. Az aprócskának nem nevezhető gombafelhőt 26 tonnányi, rozsdamentes acélból készült lábosból, ételhordóból, kannából, evőeszközökből és barátaikból formázta meg, mindössze 7 nap leforgása alatt.

 

A festészet és fotózás területén is jártas 1964-es születésű művészt a brit sajtó Delhi Damien Hirstjének nevezte, aki többek között Velencében, Londonban és Moszkvában is bemutatta már különleges munkáit. Subodh Gupta egyébként nem csak a Line of Control esetében alkalmazott konyhai kiegészítőket, hanem a korábbi, hétköznapi használati tárgyak mélyebb jelentését fürkésző egyéb munkáiban is. Az India legmonumentálisabb szobrászati installációjának nevezett Line of Control-t április12-től a Saket-i Kiran Nadar Museum of Art kiállításán lehet megtekinteni.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr474490353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása