Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Komolytalan merényletek műáldozatokkal

Komolytalan merényletek műáldozatokkal

2012. április 19. - Darqo

Képzeld el, reggel kilépsz a lakásod ajtaján, a sportosság jegyében inkább a lépcsőn indulsz lefelé, és az egyik fordulóban egy hatalmas kartonkéssel „leszúrt áldozat” fetreng a földön. A pillanat tört része alatt futna végig rajtad minimum három érzet, melyek közül az első az ijedtséggel kevert sokk, majd utána a zavarodottsággal egybekötött megbotránkozás, és végül, mikor felfogtad, hogy mit is látsz valójában, a gyöngyöző kacajjal egybekötött megkönnyebbülés.

 

Maria Luján Németországban élő spanyol művésznő Wolfgang Krug német művésszel karöltve követte el a képeken látható komolytalan merényleteket egymás ellen, Berlin utcáin, a járókelőkben teljes zűrzavart okozva. Ahogy Luján egyszerűen és velősen megfogalmazta, mindezt csak a poén kedvéért csinálták.

 


 

És már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Laci legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr204457553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása