Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Aláhulló fűemberek

Aláhulló fűemberek

2012. április 18. - Darqo

A párizsi születésű, New Yorkban élő művésznő, Mathilde Roussel egyik korábbi fűszobor-installációjáról már írtunk 2010-ben. A szobrász legújabb alkotása jóformán totálisan ugyanolyan, mint a „ça pousse! (it's growing!)”, a Lifes of Grass esetében azonban nem fekvő emberi alakokról van szó, hanem az égből aláhulló szobrokról.

 

A Nashville-i Cheekwood Botanikus Kert és Művészeti Múzeumban kiállított alkotás mögöttes tartalma, mondanivalója persze ugyanaz mint korábban, csak pepitában. Az élet örök körforgásának szimbolizálása, valamint az ismert gondolatmenet szemléltetése, miszerint „az vagy, amit megeszel”. Fizikailag, szellemileg és lelkileg minden mindennel kapcsolatban áll, így Roussel alkotásának nem titkolt célja az is, hogy az átlagosnál szenzitívebbé tegyen minket az élettel kapcsolatban...segíthet, hogy jobban megértsük a bőség és az éhínség fogalmát, kiváltva belőlünk a cselekvés, törődés és odafigyelés igényét.

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Tibi legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr464457486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása