Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Használd fel újra! – Live Inspire

Használd fel újra! – Live Inspire

2012. április 17. - Darqo

Az újrahasznosítás nem kérdés, hanem a válasz! Gondoljunk csak bele, a saját kezeink által megszülető tartós, nem természetes, ám kisebb-rövidebb idő után hulladékká silányuló anyagok körforgásban tartásával több inspirációval és szórakozással nyomjuk tele a környezetünket, mint szeméttel. Nem jó? De! Nem én találtam fel a spanyolviaszt a képen látható ötlettel, de legalább újrahasznosítok. Hogy mi kellett hozzá? A kedves barátom által csak prolivirágnak nevezett, leánykori nevén szobai futókából néhány, illetve három darab, tisztítóból származó drótvállfa. A végeredmény persze sok szempontból vitatható és komolytalan, de a virágaim száma véges volt, az egyik legnépszerűbb betűszó pedig kéjesen kínálgatta magát. Különben is, sem én, sem a környezetem nem fog sírdogálva ránézni reggelente.

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt, úgyhogy ez a poszt a Live Inspire oldalon is megjelenik.

 

- Erre a posztra itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;) Míg el nem felejtjük, ugyancsak az inspiráció témájában májustól egy mindenki számára nyitott fotópályázat is lesz a Live Inspire oldalon, úgyhogy ezen pedig érdemes lesz indulnotok.

 


 

Fotó: Gerlai Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr684455528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása