Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A füves asztal bétékába ütköző? Semmiképp...!

A füves asztal bétékába ütköző? Semmiképp...!

2012. április 10. - Mocca

Tény, hogy a városi mezőgazdaság kihívásokkal teli műfaj, de minden probléma legyőzhető. A legfontosabb akadály az emberek fejében van: hogy tudniillik a városi mezőgazdaságot nem lehet megcsinálni, mégpedig azért, mert nem lehet, és kész. Így vagy úgy sem lehet megcsinálni, mert még sose csináltuk és nem is fogjuk, mert nem lehet megcsinálni – hiszen pont ezért nem is csináltuk meg eddig. Persze lehet, hogy máshol működik, de itt biztosan nem fog, és ezért nem is kell megcsinálni...

 

 

Vagyis a legnagyobb akadály, mint mindig, úgy ebben az esetben is az, hogy képtelenek vagyunk elfogadni a szokatlant, a mást, az újdonságot...!!!

 

 

Az Amszterdam - New York székhelyű Haiko Cornelissen Architect dizájnerei azonban optimisták, és a cél [a városi mezőgazdaság népszerűsítése] szentesíti az eszközt jegyében most egy merész lépéssel még tovább mentek. Megközelítésük szerint ugyanis ez a folyamat kizárólag úgy gyorsítható fel, ha a megoldások egészen közel, egyenesen mondjuk a konyha vagy étkező közepére kerülnek. Mint például az általuk tervezett, ám, a saját ízlése vagy igénye szerinti növénykékkel mindenki által személyre szabható [ lol...] - itt épp fűvel bevetett -, picNYC asztal... :) 

 

via: haikocornelissen.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr14379813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása