Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A Twist Bike nem „csak” egy kerékpár...!

A Twist Bike nem „csak” egy kerékpár...!

2012. április 03. - Mocca

A 80-as évek elején született Madridban. Gyermekkora meghatározó hőse Michael J. Fox, képzeletben ezerszer mentette meg álmai hercegnőjét a sárkány karmai közül. Képtelen megérinteni egy hüllőt, és utálja a hangyákat. Imádja a kalapot, mellénnyel és nyakkendővel. Négy évesen átment rajta egy autó, háromszor a karja is eltörött, mindezek ellenére hét éve bokszol és kiválóan játszik kedvenc hangszerén, az ukulele-n.

 

 

Ez José Hurtado dizájner zanzásított életrajza, és meggyőződésem, nem véletlen, hogy épp neki köszönhetjük az alábbi fotókon látható bringa-koncepciót, amihez kézzel foghatót én még nem láttam!

 

Megalkotója szerint a Twist Bike nem „csak” egy kerékpár. Sokkal inkább egy opció kapcsolatépítésre, valódi szövetségek kötésére az emberek között. A megfontolt és időben meghozott irányváltások ugyanis segíthetnek abban, hogy megtaláljuk önmagunkat, és közben felfedezzünk másokat!

 

A technológia a bringa egyedülálló fogaskerék rendszerén, továbbá annak szimmetrikus kialakításán alapul – már amennyiben jól értelmezzük –, egyébként meg talán mindegy is! A lényeg a José által megfogalmazottak esszenciája, ami mindenképpen megfontolásra érdemes filozófia...!

 

 

via: josehurtado.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr194361385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása