Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

DiVino Borbár mostantól a Michelin ajánlásával...!

DiVino Borbár mostantól a Michelin ajánlásával...!

2012. március 23. - Mocca

Drága barátosnénknek Ottonédes' Szonjának sok unszolásába nem került, hogy rábírjon bennünket egy örömteli hír kapcsán egy - persze csakis minőségi - közös borgőzös allelúja elzengésére, meg mosmátélleg esküszünk, a következő magyART-os megnyitón befékezünk a szokásos hat deci irsai után, de csak azért, hogy aztán az Odeonból egyenesen hozzájuk, a DiVino-ba vezessen az utunk a továbbiak miatt...! :)

 

A 2011. május 27-én megnyílt DiVino, kevesebb mint egy éves múltja alatt Budapest legnépszerűbb borbárja lett. A minőségi magyar borok mekkája, egyben méltó helyet is biztosít a kulturált borfogyasztók népes táborának. Az igényes belső kialakítás Sütő Kata és László munkája [nem mellesleg ők csinálták a Dropshopot is]. A kiülős szezon nyitányaként kialakításra kerülő teraszra idén terveznek egy vályu formájú mobilpultot is, amiben jégágyon állnak majd a rosék, aperolok és társaik, és várhatóan innen kerül majd ki a nyár 10 legnépszerűbb itala is.

 

Ja..., és ráadásul a lehető legjobb helyen van, hiszen néhány lépésnyire ott a bazilika, áldozni tehát a bor oltára mellett, adja magát rögtön egy másik is, már ha és persze amennyiben... ;)

 

 

Végezetül a legjobb hír, ami a poszt apropója is: a DiVino alig egy éves működésének legjelentősebb mérföldkövéhez érkezett, hiszen a Michelin 2012-es Main Cities of Europe Guide-jában ajánlást kapott. Az erről szóló hivatalos értesítés kedden érkezett meg a hozzá való ajánló matricával, aminek kiragasztására mostantól jogosultak lettek. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyetlen bárként a DiVino bekerült azon 21 étterem közé, amely Magyarországon ajánlást kapott az idén! Patent! Innen is gratulálunk...!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr434335538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása