Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Porszívózni jó! Allison Cortson már csak tudja...

Porszívózni jó! Allison Cortson már csak tudja...

2012. március 20. - Darqo

Melyik házimunkát szereted a legjobban? Nálam a portörlés, porszívózás éppen nem tartozik a favoritok közé. Olyan hiábavalónak tűnik. Miután gondosan végignyalom a szobát a törlővel és a porszívóval, a por gonoszul azonnal újratelepszik mindenre a pillanat tört része alatt. Lehet, hogy Allison Cortson hasonló cipőben járt, csak ő még okos is.

 

Az most mindegy, hogy a saját feladatát akarta-e csak megkönnyíteni vagy szeretett volna némi figyelmet kapni, mert valószínűleg mindkettő benne van a pakliban. Lényeg, hogy gondolkodott, továbbgondolt, a lakásában tobzódó port pedig gyűjteni kezdte. A festményeihez...

 

A kreatív Los Angeles-i festő hónapokig gyűjtögeti porszívójával a szutykot, azért ilyen sokáig, mert festményei nagyok, általában több mint másfél méter szélesek, ehhez pedig kell az alapanyag rendesen. A főszereplő emberi alakok természetesen olajfestékkel kerülnek a vászonra, minden más azonban porból varázsolódik köréjük. Zseniális és inspiráló!

 

Ha tetszik Allison ötlete, itt valami hasonlóról olvashatsz még.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr704314621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása