Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

2 000 teniszlabda lebeg a galériában

2 000 teniszlabda lebeg a galériában

2012. március 12. - Darqo

Rajongok a lassított felvételekkel manipuláló videókért. Csak közhelyesen tudom megfogalmazni, hogy miért: rajtuk keresztül olyan részletekre csodálkozhatok rá és kerekedhet ki a szemem, amire amúgy sem nekem, sem senkinek nincs lehetősége a hétköznapokban, hacsak nem élnek közöttünk szuperhősök. Valami ehhez hasonló érzés kerített hatalmába, amikor Ana Soler installációjával kerültem szembe.

 

Az 1972-ben Sevillában született képzőművész a spanyolországi Alicante-ben található Mustang Művészeti Galériában 2 000 teniszlabdát függesztett fel úgy, mintha tulajdonképpen csak 1 darab pattogna végig a galérián. A Causa-Efecto címre hallgató befagyasztott mozdulatsor segítségével épp úgy, mint ahogy a fent említett videókban, szépen, komótosan követheti végig 3 000 négyzetméteren a néző a labda pályáját.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr824298008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása