Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Összefestett aszfalt mindenki örömére

Összefestett aszfalt mindenki örömére

2012. február 08. - Darqo

A kis svájci síparadicsom, az 1 330 méter magasságban található Vercorin vezetői minden évben művészeket invitálnak a városba, hogy a nyári hónapokban valami különleges látványossággal járuljanak hozzá az amúgy is gyönyörű helyszín hangulatához. Sosem egyedülálló alkotásokat szeretnének, hanem olyan kreatív projektekre nyitottak, amelyek magukba foglalják az egész falut.

 

2010-ben a Lang/Baumann kreatív duó úgy gondolta, hogy a házak nagyon régi, fából készült homlokzatának ellenpontjaként valami nagyon modern, nagyon energikus, vibráló és színes dolgot szeretne megvalósítani. Az épületeket körbeölelő úthálózat adott volt, így a rájuk jellemző stílusban ezt vették végül birtokba. A falu legtöbb lakója elfogadta, sőt, örömmel követte az eseményeket. Vajon mi mikor jutunk el arra a szintre, hogy egy ilyen dolog működhessen nálunk is?

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr754043615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása