Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy szék majomkodásra, meg még másra...  - Tantra Chair  [NSFW]

Egy szék majomkodásra, meg még másra... - Tantra Chair [NSFW]

2012. február 07. - Mocca

Csak szólunk, a Valentin nap nálunk ezzel a poszttal kezdődik és részünkről itt be is fejeződik! Félreértések elkerülése végett azonban deklaráljuk: a szerelem szerintünk is a legszebb és legjobb dolog, ami történhet velünk, ám abban a geil tömeghisztériában, amivé csóri Bálintjaink névnapja mutálódott, mi a továbbiakban nem kívánunk részt venni! Hogy miért is ez a mi Bálint napi posztunk, azt kizárólag a hajtás után áruljuk el, 18 éven felülieknek...! ;)

 

Szóval, hoztunk egy a maga nemében egyedülálló és még annál is izgalmasabb bútordarabot. A Zen by Design műhelyében tömör fából és nemes bőrből kézzel készült Tantra Chair-t, mely klasszikus női idomok vonalát követő dizájnjával a funkcionalista formatervezés csimborasszója! És ez az alábbi képekből azon nyomban ki is derül...

 

via: Tantra Chair.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr954075363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása