Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Világító papírlapokat fúj a szél

Világító papírlapokat fúj a szél

2012. január 24. - Darqo

A Bourrasque egyszerűen csak szépséges. Ennyit éppen elég volna írni róla, mert a képek önmagukért beszélnek. De persze nem mi volnánk, ha ennyiben hagynánk a dolgot. A különleges fénypapír-installációval a tavaly december 8-11. között megrendezésre került rangos lyoni fényfesztiválon jelentkezett Paul Cocksedge.

 

A londoni székhelyű tervező úgy próbálta az egészet megvalósítani a Lyon Hotel de Ville udvarán, mintha a fénylő papírokat csak úgy felkapta volna valahonnan a szél. A „speciális anyaggal bevont” (elektrolumineszcens), egyébként egyszerű nyomtatóhoz használható A3-as papírlapok dinamikus formáit kézzel készítették Londonban. Pontosan 200 darabot helyeztek a magasba (a legmagasabb pontja az installációnak 15 méteren volt), körülbelül 25 méter hosszúságban. Hipnotikus!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr153533992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása