Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ez történik, ha sok száz gyerek több ezer matricával játszik

Ez történik, ha sok száz gyerek több ezer matricával játszik

2012. január 19. - Darqo

Tavaly decemberben meglepően egyszerű, mégis hihetetlenül vicces művészi installáció készült a Queensland Gallery of Modern Art-ban. Yayoi Kusama művész egy nagy belső teret épített, ahol minden fal, szék, asztal, zongora, és a többi dekorációs elem is vakítóan fehér külsőt kapott, ami így tulajdonképpen óriási vászonként funkcionált a projekt további részéhez.

 

A következő lépés az volt, hogy a galériába érkező családok gyerekei számára különböző méretű, kör alakú színes matricákat adtak, majd megkérték őket, hogy vegyenek részt a mókában, és kedvük szerint ragasztgassák fel őket a fehér szobában. A képek tanúsága szerint a gyerekek két hét alatt egy vibrálóan színes foltos robbanássá alakították Kasuma The Obliteration Room címre keresztelt enteriőrjét. A jópofa installáció egyébként része a művész Look Now, See Forever című, március 11-ig megtekinthető kiállításának.

fotók: Mark Sherwood, Stuart Addelsee, heybubbles

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr183521636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása