Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kieron Williamson - A 9 éves Monet

Kieron Williamson - A 9 éves Monet

2012. január 16. - Darqo

Kieron Williamson átlagos gyerekként látta meg a napvilágot, mikor először lábra állt még csak a sarazás vagy éppen a különböző bogarak beható vizsgálata érdekelte. Kieron szülei, Michelle és Keith, ekkor is büszkék voltak rá, hiszen annak ellenére, hogy Kieron a társaihoz képest inkább csendes és visszahúzódó gyerek, mindig szorgalmas, tisztelettudó és gyorsan tanul. A mesébe illő változást a család első Cornwall-i nyaralása hozta el még 2008 májusában, Kieran ugyanis ekkor vett először ecsetet a kezébe, amikor a közeli kikötőben ringatózó hajók szépsége teljesen magába szippantotta. Ekkor még csak 5 éves volt.

 

A szüleitől kapott rajztömbbe festette bele az első színes vonalakat a hajókról, majd a nyaralás hátralevő részében odavarázsolta a tájat hegyeivel, házaival együtt. A szenvedély nem csillapodott, sorban következtek az impresszionista stílusban festett tájképek, és tehetségét bizonyítandó, kicsivel több mint 1 évvel az első ecsetvonások után, 2009 augusztusában az első kiállításán vehettek részt az érdeklődők. Mit „érdeklődők”?! Rajongók, akik nem átallották körülbelül 10 perc alatt elkapkodni az ifjú tehetség műveit, a tavalyelőtt megrendezett második kiállításon pedig már 2 000 - 8 000 font közötti áron vásárolták fel a „mini Monet”-ként is becézett brit kisfiú összes alkotását.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr643516973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása