Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Levegőbe rajzolni gombokkal

Levegőbe rajzolni gombokkal

2012. január 06. - Darqo

Múltkor nagyon szerettétek Amanda McCavour térbe lógatott cérnarajzait, úgyhogy gyanítom, hogy Augusto Esquivel alkotásai is tetszenek majd, aki McCavour-höz hasonlóan szintén szeret lógatni, igaz, ő gombokat. Az Argentínában született művész legutóbbi installációjában többek között egy életnagyságú zongorával lepte meg a népet.

 

A tavaly december elején megrendezésre került Art Miami kiállításra elkészített kollekció (vintage gramofon, telefon, toronyóra lánccal, és persze a zongora) nem az első és nem is az egyetlen a gombsorozatban, a portfóliójában rengeteg hétköznapi dolgot, köztük virágot, poroltókészüléket, tűzcsapot és vécécsészét is találhatunk.

 

Az Art Miami-s tárgyak közül egyértelmű kedvenc a mindössze 27 kilós gombzongora, ami két és fél hónap alatt formálódott bele a térbe 30 000 gomb felhasználásával.

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr593490762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása