Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Utcaszépítés önerőből

Utcaszépítés önerőből

2011. december 28. - Darqo

Még mindig túl gyakran kell szembesülnöm a múlni nem akaró igénytelenségünkkel. Hogy mire fel ez a kirohanás? Mert míg idehaza fehér holló módjára, addig külföldről rendszeresen érkeznek a hírek az alulról jövő, városszépítő kezdeményezésekről, és más, tudatos környezetbarát lépésekről. A minap éppen Tina Morrill-ról olvastam, aki lakhelyén, San Jose-ban szeretett volna változtatni a belváros kinézetén.

 

Miután rengeteg pozitív és egyszerű példával találkozott szerte a világban, az aktivista szerette volna megvalósítani helyben is a dolgot. Egy kanadai művész munkái után úgy döntött, hogy az utcákon oly gyakran előforduló különböző közüzemi dobozokat szeretné barátságosabbá tenni. Létrehozta az Art Box Project SJ névre keresztelt kezdeményezést, amelyben az aktuálisan kiszemelt környéken található rusnya dobozoknak adnak új külsőt, mindezt saját pénzből és természetesen a hozzájárulások megszerzésével. Minden tiszteletem...és idehaza is több ilyet kívánok magunknak a jövő évben...

via: visual news

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr703460771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása