Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Karácsonyfa 40.000 műanyag palackból

Karácsonyfa 40.000 műanyag palackból

2011. december 20. - Darqo

Szeretem a karácsonyt, meg az újrahasznosítást is. Ha ezt a két dolgot ötvözik, abból számomra rossz dolog biztos, hogy nem sülhet ki. Most is így van. Az egymást követő harmadik évben kéri fel a litvániai Kaunas város önkormányzata Jolanta Šmidtienė művésznőt arra, hogy készítse el a karácsonyi dekorációt számukra.

 

Felismerve a város kissé szörnyű pénzügyi helyzetét, a művész valami olyat szeretett volna készíteni, ami egyszerre költségtakarékos, mégis figyelemfelkeltő. Az, hogy a környezetvédelem is bekerült a képbe, végül csak hab volt a tortán. Az eredmény egy hatalmas, 13 méter magas karácsonyfa, amit közel 40.000 újrahasznosított PET palackból épített fel a művésznő. Éjszaka a fát megvilágítják belülről, így olyan mint egy áttetsző, smaragdzöld lucfenyő. Szép is, tanulságos is, az illetékeseknek pedig lehet példát venni...

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr353454944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása