Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

WE LOVE DOODLE...

WE LOVE DOODLE...

2011. december 15. - Mocca

A finn író, Timo Parvela egy dedikálással egybekötött olvasótalálkozó alatt az egyik rajongótól elhangzott kérésre, miszerint: „mondjon néhány szót a mosolyról”, ezt válaszolta: „egy másodperc alatt fel lehet villantani egy barátságos mosolyt.  Egy perc alatt a mosoly másokra is átragad. Egy óra alatt belefárad a képed. Ha egy napig mosolyogsz, a többiek irigyek lesznek. Egy hét alatt a mosoly hétköznapivá válik. Egy hónapnyi mosolyt nem hisz el senki sem. Egy egész évig pedig csak az amerikaiak mosolyognak.”

 

Nah, hogy ne csak a jenkiknek legyen már ennyire jó, délutáni lazázáshoz hoztunk egy újabb adaggal a malajziai grafikus-illusztrátor Lim Heng Swee aka Ilovedoodle vicces rajzaiból.

 

 

via: i love doodle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr853463790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása