Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Támadnak a pénzfejű emberek

Támadnak a pénzfejű emberek

2011. november 15. - Darqo

Bár nem különösebben új az ötlet, mégis jópofa dologról van szó, és vírusként terjeng manapság. A MadSon11 nick-nevű Reddit felhasználó a közelmúltban készített egy mashup-ot, lefényképezte saját magát, és az önarcképen az állát a 10 dollároson található Alexander Hamiltonéval helyettesítette (felső fotó).

 

Természetesen a pillanat lefogása alatt mém született az egyszerű ötletből, és hamarosan több tucat pénzarc lepte el a netet, sőt, MadSon11 nyomán tumblr oldalt is készítettek, ahol napi adagokban kaphatjuk a képeket, szerte a világból. Ha esetleg valaki vicces kedvében van, és bepróbálkozik a bankjegyeinken található portrék valamelyikével, mindenképpen küldje el nekünk a fotót, és esküszünk, hogy kitesszük a blogba!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr473366148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása