Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pop-art rétegelt fából

Pop-art rétegelt fából

2011. november 11. - Darqo

Emlékszem, itthon mi is kísérleteztünk hasonlóval születésnapi ajándék gyanánt, bár az természetesen korántsem volt (sőt, egyáltalán nem volt) annyira profi, mint Mitch McGee, valahol a festészet és szobrászat között elhelyezkedő alkotásai. Először illusztrál, majd darabolja a nyírfa lemezeket, végül egymásra helyezi őket, csiszolja és festi, míg végül elkészülnek a szépen kidolgozott pop-art alkotások.

 

A Houstonban feleségével és két lányával élő művész szerint a folyamat legnagyobb kihívása, hogy kitalálja, hogyan is legyen a rétegződés, mert az egyes kivágott darabok sosem lesznek ugyanolyanok, mint az eredeti vázlaton – ami működik papíron, nem biztos, hogy három dimenzióban is működni fog. Az illusztrációtól a keretbefoglalásig, egy-egy önálló műalkotás elkészítése átlagosan akár 35-40 órát is igénybe vehet.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr463361413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása