Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zsír penthouse egy textilmalomban - Mills Mill Penthouse, Greenville

Zsír penthouse egy textilmalomban - Mills Mill Penthouse, Greenville

2011. szeptember 12. - Mocca

A dél-karolinai Greenville-ben járunk. Abban a városban, amely a 18.-19. században messze földön híres volt fejlett textiliparáról. Egy időben még a „textil Capital of the World” rangos címet is birtokolta, és ahol a város viszonylag kis mérete ellenére [60 ezer fő] ma is több nagyvállalat – 3M, a Honeyvell, a Michelin és a BMW – észak-amerikai regionális központja is megtalálható.


Nagyobb térképre váltás

 

Ezek a fejlesztő vagy logisztikai bázisok törvényszerűen idevonzottak aztán több ezer magasan kvalifikált embert is, akiket a világcégek tárt karokkal vártak. A populáció gyarapodását persze az ingatlanfejlesztő szakma sem nézte tétlenül, és a belvárosban található, hosszú évtizedeken át magára hagyott ipari, a város múltjából adódóan, elsősorban textilmalmokat viharos gyorsasággal vették kezelésbe, majd a nagyszabású felújítási munkálatok befejezését követően, adták bérbe vagy kínálták megvételre. Az egyik ilyen régi/új épület a 400 Mills Avenue-n magasodó három emeletes egykori malom épülete, a "Mills Mill Penthouse", melyben a zakatoló szövőgépek egykori helyszínei mára teljesen új funkciót kaptak...

 


Nagyobb térképre váltás

via: carolinarealtyguide

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr793220804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása