Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Őrült designcuccok – Nyárias kiadás

Őrült designcuccok – Nyárias kiadás

2011. június 25. - Darqo

A designerek nyáron sem tétlenkednek, sőt, a meleg őket is megviseli, nem is akárhogyan. Összegyűjtöttük az elmúlt hónap (szerintünk) legelvetemültebb cuccait. Nem kellet sokat keresni, volt bőven...


Nyár lévén, aki teheti kiözönlik a strandra, ahol gyakran visszatérő probléma, hogy az értékeinket nem tudjuk biztonságos helyre tenni. Ugye! De csak mostanáig. Az itt megvásárolható flip-flop papucs új dimenziót nyit a tökéletes rejtekhelyek világában.


Teli tankkal kibotorkálni a vécére az éjszaka közepén nem a legjobb dolog a világon, főleg amikor fel kell kapcsolni a villanyt a tökéletes tisztaság megőrzése érdekében. Azonban soha többet nem kell lesokkolnunk magunkat a világítással, ha fénylő vécépapírral díszítjük a mellékhelyiséget.


A bajusz alakú multifunkciós sütőformához azt hiszem nem kell semmi extrát hozzáfűznöm. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott konyhai kiegészítő.


A tetőteraszos házat formázó virágcseréppel megtörhetjük az erkélyünkön uralkodó egyhangúságot.


Annyira hülyén néz ki, hogy még a feledékenyek sem teszik majd máshová a kiegészítőiket, ha beszereznek maguknak egy orr alakú szemüveg-, kulcs- és ékszertartót.


Ghostbusters fanok figyelem! Le ne hagyjátok a következő havi bevásárlólistáról a szellemirtós proton-hátizsákot!


A legjobb játékok mindig azok, amik a lehető legegyszerűbbek. Ez annyira egyszerű és annyira rossz, hogy már jó. Dobáld a játszópajtásodat műkakával úgy, hogy fennragadjon a fején. Na?


Craighton Berman minimalista drótlámpája egyfajta kreatív újragondolása a csaknem minden lakásban megtalálható drótrengetegnek. A szett nem tartalmazza a drótot (hosszabbítót), úgyhogy segítségével akár felszámolhatjuk a szobánkban burjánzó kábeleket.


A villákból készült, kézjeleket formázó akasztókat még akár magunk is elkészíthetjük, kényelmesebbek viszont úgyis vásárolni fognak inkább.


Végül pedig egy cukiság: Sarjadó műanyagpalánta, amely könyvjelzőnek született.


A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr212995678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása