Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Valicsek Éva progresszív tojástartója

Valicsek Éva progresszív tojástartója

2011. június 21. - Mocca

Sokadjára kell rácsodálkoznom arra a tényre, hogy az életünkben nap mint nap használt teljesen hétköznapi dolgok is - ha progresszívabb perspektívából jön a megközelítés - milyen funkcionális kielégülést és nem utolsó sorban esztétikai örömöt tudnak okozni. A közértben általában oda sem figyelünk, amikor a napi bevásárlás alkalmával már rutinszerűen nyúlunk oda a margarinért, tejfölért vagy például a tojásért. Persze a tudatos vásárló – szerencsére egyre több van belőlük – azért már odafigyel a csomagoláson feltüntetett különböző információkra és jelzésekre, magára a csomagolás minőségére azonban még nem annyira...

Pedig nem ártana! Nagyon sok esetben ugyanis a csomagolás minősége határozza meg a csomagolt termék minőségét, hiszen a gyártás után ennek van a legnagyobb szerepe a termék védelmében.

A Nyugat Magyarországi Egyetem, Alkalmazott Művészeti Intézete hallgatója, Valicsek Éva legújabb, helytakarékos, harmonikaszerűen összecsukható experimentális tojástartója, paramétereiben megfelel az összes minőségi, valamint termékbiztonsági követelménynek, továbbá újrahasznosított/újrahasznosítható alapanyagának köszönhetően a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is, ráadásul praktikus és legfőképp szép is. Gratulálunk Évi!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr383002959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása