Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Íme, a Dzsén Bond revolver...

Íme, a Dzsén Bond revolver...

2011. május 30. - Mocca

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az elvileg „gyengébbik nem” [ezért főbe fognak lőni] képviselői, amióta világ a világ, ha kell, céljaik érdekében gondolkodás nélkül készek bevetni cseles női praktikáikat. Éppen ezért nem értem – és nem a hímsoviniszta szól belőlem –, hogy mi szükség van e félelmetes, genetikailag kódolt eszköztár mellé még egy halálos fegyvert a hölgyek retiküljébe csúsztatni?

Az amszterdami designer Ted Noten-t a jelek szerint nem különösebben zavarja a domináns nő, mint idea egyre erőteljesebb manifesztációjának kérdése. Sőt, ha már, akkor elő a farbával jeligével megalkotta a modern 2.0-s amazonok nehézbombázóját, a 007-es korszakokat idéző Dior 001 nevű pipere csúzlit.

A speciális nejlonból készült, továbbá 18 karátos arany betétekkel díszített klasszikus revolverben diszkréten megfér egymás mellett egy pirula tartó, egy ajakfény, egy 100 grammos ezüst lapocska, továbbá egy antik hajtű, az igazi csapás azonban egyértelműen a titkos információk begyűjtésére alkalmas, rafináltan a fegyverbe integrált USB flash adattároló egység, amitől aztán spontán magasba is lendült mind a két kezem...

via: mymodernmet, tednoten.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr892943282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása