Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Negyedikre vagy hatodikra? Az ötödikhez mit szólnál? - Manson Triplex, Tribeca

Negyedikre vagy hatodikra? Az ötödikhez mit szólnál? - Manson Triplex, Tribeca

2011. május 06. - Mocca

Mekkora flash lehet már hazatérni egy olyan hatszintes épületbe, ahol a földszinti liftbe lépve, az alsó három szintre elegánsan fittyet hányva, azzal a felettébb kellemes dilemmával bíbelődni, hogy kiválaszd, a maradék három emeletet kitöltő penthouse negyedik, ötödik esetleg hatodik emeleti falai közül melyikbe kívánod felcipeltetni magad?

A Broadway-West Street által határolt háromszögben, alig néhány utcányira a Chinatowntól, Tribeca szívében áll az a hatemeletes téglaépület, melynek felső három emeletén kizárólag egy lakás, a Manson Loft terpeszkedik. Az összesen 1254[!] négyzetméteres triplex szinte korlátlan, a három szintet látványosan összekötő üveglépcsőt, négy fürdő, valamint hat hálószobát, könyvtárakat, konditermet továbbá közel 260 négyzetméteres – tábortűz rakására is pazarul alkalmas – tetőteret magába foglaló méreteivel, akár kisebb cserkészcsapatok nyári táboroztatásának is remek helyszíne lehet.

via: homedsgn

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr942882473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása