Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csatornafedél az ágyon

Csatornafedél az ágyon

2011. április 28. - Darqo

Sokféle, szép, különleges és akár egyedi párnákkal találkozhatunk, azonban Ronda kollekciója is megér pár szót. A név ne tévesszen meg senkit. A brooklyni művész két évvel ezelőtt kezdte párnakészítői pályafutását egy macskafekhellyel, az azóta eltelt időben kézműves vásárokon próbálta pénzre váltani tudását.

A siker garantált volt, jelenleg négy New York-i kiskereskedelmi üzletben, és természetesen az etsy-n értékesíti műveit, amelynek minden darabja egyedi, kézzel varrott példány. London, Genf, New York – a vászonra nyomtatott csatornafedél-fotókat első körben Ronda lőtte utazásai során, de kifejezetten kéri a honlapjára látogatókat, hogy töltsék fel kedvenc csatornafedeleikről készített képeiket, amit aztán párna formájában láthatnak viszont, ha igénylik. Jópofa!

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr92861329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása